مشهد یکپارچه آماده برگزاری جشن‌های میلاد با سعادت امام رضا علیه‌السلام اعدام برادران دالتون در مشهد | درباره دستگیری راهزنان در دوره قاجار هزینه حدود ۳۰ میلیارد تومانی ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی مشهد بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد + فیلم احداث و توسعه ۹ ایستگاه آتش‌نشانی در مشهد در دستور کار شورای ششم فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پنج ایستگاه دیگر آتش‌نشانی در شرف ساخت است قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال گذشته معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد + فیلم پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد
سرخط خبرها

موحدیان: حق مشهدی‌هاست که از جزئیات پروژه‌های شهر باخبر باشند | روش‌های جدید برای برقراری ارتباط با شهروندان مورد استفاده قرار گیرد

  • کد خبر: ۱۷۱۳۴۵
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
موحدیان: حق مشهدی‌هاست که از جزئیات پروژه‌های شهر باخبر باشند | روش‌های جدید برای برقراری ارتباط با شهروندان مورد استفاده قرار گیرد
رییس شورای اسلامی شهر مشهد تاکید کرد: برای چندمین بار است که تذکر می‌دهم حق مردم است که بدانند مدیریت شهری قرار است چه پروژه‌هایی را آغاز کند؛ چه پروژه‌هایی در حال انجام است و این پروژه‌ها چه زمانی به پایان می‌رسد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان امروز، پنجم تیر، در هشتاد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر مشهد در تالار شهر اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم روز که مطالبه شهروندان نیز هست، امنیت روانی جامعه است. از همین رو انتظار می‌رود دستگاه قضا به این موضوع ورود کند و احساس امنیت روانی را به جامعه بازگرداند.

وی اضافه کرد: پیشتر تنها روزنامه‌ها اخبار را منتشر می‌کردند، ولی امروز فضای مجازی نیز وارد زندگی مردم شده است. فضایی که در آن بعضا یکسری بی‌اخلاقی‌ها، تهمت‌ها و دروغ‌ها بیان می‌شود که اگر برخورد جدی با افراد نادانی که چنین محتوایی را منتشر می‌کنند، نشود، قطعا این موضوع گسترس پیدا خواهد کرد.

موحدیان در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: برای چندمین بار است که تذکر می‌دهم حق مردم است که بدانند مدیریت شهری قرار است چه پروژه‌هایی را آغاز کند؛ چه پروژه‌هایی در حال انجام است و این پروژه‌ها چه زمانی به پایان می‌رسد. این حق را از شهروندان نگیرید. شهردار جدید نیز به این موضوع توجه جدی داشته باشد و پروژه‌های عمرانی که قرار است امسال آغاز شود را به یک مطالبه عمومی تبدیل کند. این موضوع موجب افزایش تلاش‌های ما می‌شود. از همین رو تاکید می‌کنم روزشمار پروژه‌ها را مجددا در محل‌های اجرا نصب کنید.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با تاکید بر لزوم استفاده از هویت بصری برای معرفی پروژه‌های شهری عنوان کرد: لازم است در این زمینه بیش از پیش فعال باشیم و از روش‌های جدید برای برقراری ارتباط با شهروندان بهره‌برداری کنیم.

موحدیان با بیان اینکه بحران آب مشهد جدی است، خاطرنشان کرد: از ابتدای فروردین امسال تاکنون تنها یک میلیمتر بارندگی داشته‌ایم. در حال حاضر شهرداری مشهد برای نگهداری فضای سبزی از پساب استفاده می‌کند. در کنار این لزام است شهروندان در مصرف آب صرفه‌جویی کنند. اگر هر خانواده‌ای ٢٠ لیتر صرفه‌جویی در مصرف آب داشته باشد، می‌توان این دوران را پشت سر گذاشت.

وی در بخش دیگری از این جلسه با گرامیداشت فرا رسیدن هفته قوه قضائیه، انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت شهید بهشتی افزود: می‌توان از شهید بهشتی به عنوان یک شهید مظلوم یاد کرد. اگر ایشان در قید حیات بود، با آن قدرت تفکر می‌توانست دستگاه قضایی را به سر منزل مقصود برساند. قوه قضاییه یکی از ارکان این نظام است و همه ما برای طلب حق به این دستگاه مراجعه می‌کنیم. البته به دلایلی خیلی از مسائل در این دستگاه نهادینه نشده است. به عنوان نمونه دستگاه قضایی مشکلات زیادی در خصوص تعداد ارباب رجوع دارد؛ بنابراین وظیفه ما این است که در راستای پیشبرد احسن امور به مجموعه قضایی کشور کمک کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت امام محمد باقر (ع) نیز ادامه داد: وضعیت خاصی بر دوره حیات آن امام حاکم بود و با تغییر و تحولات سیاسی همراه شد. امام محمد باقر (ع) نیز از این فرصت برای احیای سنت پیامبر (ص) استفاده کرد و یک جنبش فرهنگی بزرگ راه انداخت که فرزندش امام جعفر صادق (ع) نیز آن را ادامه داد.

وی همچنین با اشاره به فرا رسیدن ایام دهه ولایت تصریح کرد: انتظار می‌رود معاونت فرهنگی شهرداری مشهد مانند روز‌های ولادت امام رضا (ع) که خوش درخشید، فضا‌سازی مناسب شهری را برای گرامیداشت این دهه نیز در دستور کار خویش قرار دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->